Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Política de privacitat

D’acord amb l’article 5.1b de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE) recordem als usuaris que les dades identificatives dels autors i/o responsables d’aquesta pàgina web com a persones físiques i autònomes estan exclosos de l’àmbit d’aplicació d’aquesta Llei.

Aquesta web ha estat creada amb caràcter informatiu i per ús personal dels usuaris, i aquest avís legal només té com objectiu regular l’accés i ús d’aquesta web, així com la relació entre aquesta i els seus usuaris. Accedint aquesta web la responsabilitat és exclusiva dels seus usuaris i s’accepten els següents termes i condicions:

El fet d’haver accedit aquesta web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre els responsables d’aquesta i l’usuari.

L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes de ús d’aquesta.

Els titulars del lloc web poden oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s’informarà a l’usuari en casa cas concret.

A %d bloguers els agrada això: